shutterstock_2028552731.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

BESPLATNA RADIONICA O MEĐUSOBNIM ODNOSIMA: Saznajte šta je bitno da biste se osećali dobro i sačuvali mentalno zdravlje

23.01.2023.

BESPLATNA RADIONICA O MEĐUSOBNIM ODNOSIMA: Saznajte šta je bitno da biste se osećali dobro i sačuvali mentalno zdravlje
Veličina Slova

Zašto je poštovanje granica u međusobnim odnosima bitno i kako da uspostavite balans u međuljudskim relacijama da biste se osećali dobro i sačuvali mentalno zdravlje, saznajte kroz radionicu koju će 24. januara u Domu kulture „Studentski grad" održati Kristina Stanković.

Gde se održava

Dom kulture „Studentski grad"


Kada se održava

24. januar u 19. časova


Da li vas je nekada povredio neko tako što je namerno uradio nešto što niste želeli? Da li ste se osećali kao da niste dovoljno važni da bi se uvažilo ono što želite? Da li često osećate potrebu da napravite korak unazad i udaljite se iz razgovora, ali vas u tome spreči pomisao da biste tako povredili osećanja druge osobe? Ako ste se ikada osećali ovako, vreme je da počnete sa kreiranjem i postavljanjem zdravih granica. 

Zdrava granica je prostor koji obezbeđujete sebi, ali i drugima. Poštovanje međusobnih granica veoma je važno, jer njihovo kršenje može imati posledica po mentalno zdravlje. Iako je odražavanje zdravih granica apsolutno neophodno za održavanje zdravih međuljudskih odnosa tokom života, ponekad postoji zabuna oko toga šta zapravo znači imati granice i kako bi one trebalo da izgledaju.

Na ova i druga pitanja posetioci mogu dobiti odgovor u besplatnoj radionici koja počinje 24. januara u 19 časova u Klubu Magistrala „Dragan Ve Ignjatović”.

Podeli vest