Repetitor photo 3.png
Repetitor
promo

Repetitor
promo

Manifestacije

KONCERT BEOGRADSKOG ROK SASTAVA U CENTRALNOM ZATVORU! Projekcija dokumentarnog filma i razgovor o sinergiji koju je ovaj događaj proizveo

06.02.2023.

KONCERT BEOGRADSKOG ROK SASTAVA U CENTRALNOM ZATVORU! Projekcija dokumentarnog filma i razgovor o sinergiji koju je ovaj događaj proizveo
Veličina Slova

U četvrtak, 9. februara u 20 časova u Kulturnom centru Grad biće održana projekcija dokumentarnog filma „Suženi snovi - Repetitor u CZ-u“, koji predstavlja priču o koncertu beogradskog rok sastava Repetitor na šetalištu najvećeg zatvora na Balkanu - Okružnog zatvora u Beogradu, poznatog kao CZ, u leto 2017. godine.

Gde se održava

Kulturni centar Grad


Kada se održava

9. februar u 20 časovaCena karte

200 dinara

Repetitor photo 2.png
promo

Na tribini će, nakon projekcije, o temama filma, o susretu članova benda i osuđenika, o sinergiji koju je ovaj događaj proizveo, rokenrolu i značaju resocijalizacije za život osuđenika govoriti rediteljka Lea Vahrušev, kamerman Milorad Milanković i članovi benda Repetitor. Razgovor će moderirati Milena Šmigić, filmska producentkinja.

Autori filma nastalog 2019. godine (režija i montaža) su Igor Čoko i Lea Vahrušev. Kamermani su Milorad Milanković, Petar Marković i Filip Čudić. Autori muzike iz filma su članovi benda Repetitor - Boris Vlastelica, Ana Marija Cupin, Milena Milutinović, a dizajner zvuka Goran Crevar.

Repetitor photo 1.png
promo

Film je prikazan na brojnim festivalima dokumentarnog Rock'n'Roll filma u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Italiji, Španiji, Turskoj, Holandiji, Baliju, Rumuniji, Engleskoj, Indiji, Crnoj Gori, Litvaniji, nagrađen je nagradom za najbolji film na festivalu DokuM fest u Zenici, a primio je specijalno priznanje na festivalu 4th Dimenssion IDFF na Baliju i Long Story Šort u Bukureštu.

Podeli vest