shutterstock_744488656.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

NAJVEĆI TURISTIČKI SAJAM NA BALKANU: Turistička organizacija Beograda na Sajmu turizma predstaviće sve beogradske opštine

20.02.2023.

NAJVEĆI TURISTIČKI SAJAM NA BALKANU: Turistička organizacija Beograda na Sajmu turizma predstaviće sve beogradske opštine
Veličina Slova

Turistička organizacija Beograda će na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstaviti celokupnu ponudu srpske prestonice, a podjednako će biti zastupljene sve beogradske opštine, saopšteno je iz TOB-a.

Gde se održava

Beogradski sajam


Kada se održava

26. februar


Na najvećem turističkom sajmu na Balkanu, koji traje od 22. do 26. februara, TOB će zajedničkim programom sa gradskim Sekretarijatom za privredu predstaviti nove turističke atrakcije, kulturne događaje, gastronomiju, obogaćenu muzejsku ponudu, nove ambijentalne celine, zanimljive izlete i predloge za vikend, kao i smeštajne kapacitete u Beogradu.

Pod sloganom GO BELGRADE, Turistička organizacija Beograda će promovisati turističku ponudu našeg grada u duhu jedne poslovne destinacije koja je privlačna za investicije, kongrese i seminare, zatim kao grad kulture, manifestacija i događaja, grad sporta, „dobre energije, šopinga i zabave” i naposletku kao odredište koje je uvek novo i zanimljivo za sve kategorije posetilaca.

Sekretarijat za privredu će u okviru štanda Beograda promovisati aktivnosti na razvoju turizma, obogaćivanju turističke ponude na celokupnoj teritoriji grada i turističke atraktivnosti Beograda, kao i aktivnosti na podsticanju kategorizacije i promocije kategorizovanih ugostiteljskih objekata za smeštaj u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima. Takođe, Sekretarijat će najaviti da će i ove godine putem javnog konkursa sufinansirati programe u oblasti turizma.

Podeli vest