shutterstock_2164975395.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

PRAZNIČNI SUSRETI UZ MUZIKU I ŠIROKU PONUDU MALIH PROIZVOĐAČA: Počinje festival „Rajićeva uskršnja radost”

31.03.2023.

PRAZNIČNI SUSRETI UZ MUZIKU I ŠIROKU PONUDU MALIH PROIZVOĐAČA: Počinje festival „Rajićeva uskršnja radost”
Veličina Slova

Turistička organizacija Beograda najavila je da u susret uskršnjim praznicima danas u Knez Mihailovoj počinje festival „Rajićeva uskršnja radost”, koji će bogatim programom sve do 17. aprila uveseljavati Beograđane i turiste u našem gradu.

Gde se održava

Rajićeva, Knez Mihailova


Kada se održava

17. april


Na festivalu učestvuje više od pedeset izlagača, malih proizvođača nakita, garderobe, igračaka, kozmetike, vina, sireva, delikatesa, kolača, kućnog aksesoara i drugih proizvoda i umetnina koji će biti izloženi na brendiranim tezgama na platou ispred Tržnog centra „Rajićeva”.

Vikendom posetioce u samom centru Beograda očekuje raznovrstan muzički program. „Karusel džez kvartet” donosi klasični i latino džez, ali i fanki i haus ritam, a poseban doživljaj biće nastup „Sving džeza” koji će biti upotpunjen i plesom ove popularne igre iz tridesetih godina prošlog veka.

Na repertoaru će se naći „DJ Angel’s Nest”, a planiran je i nastup KUD „Dimitrije Tucović” sa narodnim igrama, u izvedbi juniora i omladinaca.

Domaći i strani gosti u Beogradu moći će da se bliže upoznaju sa turističkim atrakcijama našeg grada na štandu Turističke organizacije Beograda, te da doznaju šta još mogu obići u Beogradu tokom praznika.

Organizator festivala je kreativna agencija „Carousel”, specijalizovana za organizaciju karnevala, mini-sajmova, festivala i sličnih manifestacija. Festival traje od 10 do 22 časa.

Podeli vest