manifestacija vaskrsnje.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

RADOST ZA NAJMLAĐE U TOPČIDERSKOM PARKU: Manifestacija „Vaskršnje čarolije” na Savskom vencu

15.04.2023.

RADOST ZA NAJMLAĐE U TOPČIDERSKOM PARKU: Manifestacija „Vaskršnje čarolije” na Savskom vencu
Veličina Slova

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije” otvorena je danas u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u bogatom i zabavnom programu u organizaciji Opštine Savski venac, saopšteno je iz ove opštine.

Sa mališanima se družio i predsednik Skupštine opštine Savski venac Strahinja Kukić koji je ovom prilikom čestitao predstojeći praznik svim građanima koji praznuju i pozvao najmlađe da danas i sutra učestvuju u takmičenju za najlepše oslikano i najjače vaskršnje jaje.

Mališani su se zabavljali uz klovnovske predstave, di-džeja, plesni performans, maskote i žonglere, a organizovane su i različite radionice kao i crtanje po licu.

Tokom trajanja zabavnog programa deca su imala priliku da oslikavaju jaja s kojima su se takmičili za najlepše oslikano vaskršnje jaje, a učešće u takmičenju uzela su i deca iz osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac.

Pobednici su osvojili vredne nagrade, za osvojeno prvo mesto dečji bicikl, za drugo mesto električni skejt – bord i za treće mesto trotinet.

Program manifestacije nastaviće se i sutra od 11 do 14 časova gde će najmlađi posetioci uživati u zabavnom programu i takmičiti se za najjače jaje, a za pobednike su obezbeđene vredne nagrade kao i danas, navodi se u saopštenju.

Podeli vest