Ulični psi jun 2023..png
promo

promo

Manifestacije

ZABAVNI I EDUKATIVNI PROGRAMI POSVEĆENI ŽIVOTINJAMA: Festival „Ulični psi, festival pasa svih rasa “ donosi nova saznanja o životinjama

15.05.2023.

ZABAVNI I EDUKATIVNI PROGRAMI POSVEĆENI ŽIVOTINJAMA: Festival „Ulični psi, festival pasa svih rasa “ donosi nova saznanja o životinjama
Veličina Slova

I ove godine će se u srcu Beograda , na Kalemegdanu, od 16. do 18.juna održati festival pasa pod nazivom „Ulični psi, festival pasa svih rasa “.

Gde se održava

Kalemegdan


Kada se održava

18. jun


Zabavni, ali i edukativni festival će biti još većeg obima i bogatijeg sadražaja. Važna stavka festivala je udomljavanje životinja. Prošle godine je udomljeno 20 kuca i 4 mace, kroz festival je prošlo više od 20.000 posetilaca, vlasnika ili ljubitelja pasa. Ove godine svi koji dođu na Festival moći će da uživaju u raznim aktivnostima: na raspolganju će biti mnogobrojni poligoni, izazovi, hendlovanje pasa, grooming na lokaciji… Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari,prihvatilištva, dreseri, dizajneri i frizeri, poslastičarnica za pse . Na Festivalu možete saznati više informacija o odabiru, odgajanju, tretiranju pasa, kako psi utiču na razvoj deteta. Osobine i psihološke prednosti koje vaše dete može razviti uz životinje će im pomoći u skoro svakom aspektu života.

Animal Rescue Srbija će držati predavanja u okviru projekta MJAU VAU EKSPERT čiji je osnovni cilj kako da nam deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici kao i Temptation takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima. Ovo takmičenje izaziva najviše smeha kod publike i pokazuje koliko je pas povezan sa svojim vlasnikom I koliko je poslušan.

Javno komunalno preduzeće „Veterina Beograd“ sa psima iz gradskih prihvatilišta će promovisati usvajanje napuštenih pasa pozivajući sve zainteresovane građane koji žele da udome neku od napuštenih kuca da mogu da dođu i izaberu jednu onih koje će toga dana Veterina Beograd dovesti na usvajanje.

Podeli vest