7f8907dbfe46b9cc8c428acd9de49d5d_8774114827.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

NAUČITE ŠTA JE PRAVA PREVENCIJA ZDRAVLJA I ŠTA SU DOBRE ŽIVOTNE NAVIKE: „Prolećni festival zdravlja” 25. maja

17.05.2023.

NAUČITE ŠTA JE PRAVA PREVENCIJA ZDRAVLJA I ŠTA SU DOBRE ŽIVOTNE NAVIKE: „Prolećni festival zdravlja” 25. maja
Veličina Slova

Sekretarijat za zdravstvo podržao je „Prolećni festival zdravlja” koji tradicionalno organizuje udruženje „Festival zdravlja Beograd”, saopštavaju iz ovog sekretarijata.

Gde se održava

Dom Vojske Srbije


Kada se održava

25. maj


Pod sloganom „Misli ranije, biraj zdravije”, ovogodišnji festival održaće se 25. maja od 10 do 20 časova u Domu Vojske u Beogradu (Braće Jugović 19).

Ovaj festival je prepoznat kao manifestacija od značaja posvećena zdravlju, izgradnji zdravih zajednica, razvijanju zdravih životnih navika i prevenciji bolesti.

Ovo je i idealna prilika da što više građana dobije korisne informacije koje će im pomoći da unaprede zdravstveno stanje, čuje neko interesantno predavanje, porazgovara sa izlagačima i dobije savete o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.

Na štandovima će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije i bolnice, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri. U sklopu programa, predavanja za građanstvo održaće ugledni lekari iz raznih oblasti, kako bi građani uvideli značaj preventivnih pregleda i upoznali se sa simptomima pojedinih oboljenja, postavljali pitanja lekarima i aktivno učestvovali u razgovorima. Planirano je održavanje oko 50 tribina i predavanja stručnjaka kako za odrasle tako i za đake.

Takođe, organizovani su i besplatni akreditovani programi za lekare i sestre kako bi stekli nova znanja i sakupili bodove za obnavljanje licence.

Podeli vest