MIX_8389.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

SUSRETI, IGRA, ZABAVA, SPORT, MUZIKA, UMETNOST I RADOST ISPUNJAVAJU BEOGRADSKE ULICE TOKOM „DANA PORODICE": Počinje manifestacija koja promoviše zajedništvo i solidarnost

13.04.2024.

SUSRETI, IGRA, ZABAVA, SPORT, MUZIKA, UMETNOST I RADOST ISPUNJAVAJU BEOGRADSKE ULICE TOKOM „DANA PORODICE": Počinje manifestacija koja promoviše zajedništvo i solidarnost
Veličina Slova

Danas je u Beogradu svečano otvorena manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač Aleksandar Šapić.

Kada se održava

od 13. aprila do 15. juna


Drugi deo ceremonije otvaranja biće održan večeras od 18 časova kada će na centralnoj bini na Trgu Republike nastupiti sestre Gobović.

Sadržaji programa koji tematski obuhvataju oblast umetnosti, sporta i zabave ponudiće u naredna dva meseca građanima i posetiocima svih starosnih dobi aktraktivne programe. Koncept je takav da u ponudi ove smotre svoju interesnu sferu može da nađe svaki član porodice: od susreta, igara, zabava u prirodi i kontakta sa životinjama namenjenih najmlađima, preko široke palete muzičkih žarnrova namenjenih ljubiteljima muzike svih uzrasta, do sportskih i edukativnih tema i sadržaja.

Pored glavne bine na Trgu republike predviđenoj za muzički deo programa koji će se održavati tokom dana i u večernjim satima, na više lokacija posetioce očekuju raznovrsni programi, a među njima su i tradicionalne manifestacije i festivali poput „Karnevala brodova". 

Porodica je srž svakog društva. Ukoliko ne čuvamo jedni druge i ako nismo zajedno u teškim trenucima, postavlja se pitanje zašto živimo.

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda

„Beogradski dani porodice" jedinstvena su manifestacija kod nas koju je pokrenuo Aleksandar Šapić tokom gradonačelničkog mandata 2023. godine. Ideja i misija ove smotre jeste očuvanje porodičnog jedinstva i tradicionalnih vrednosti koje se temelje na osnovnoj ćeliji društva - porodici. 

Podeli vest