shutterstock_645593161.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

BICIKLISTIČKA TRKA „BEOGRAD – BANJALUKA” POČINJE U ČETVRTAK 18. APRILA: Predstavljanje takmičara i otvaranje zakazano na centralnoj bini u okviru „Dana porodice"

17.04.2024.

BICIKLISTIČKA TRKA „BEOGRAD – BANJALUKA” POČINJE U ČETVRTAK 18. APRILA: Predstavljanje takmičara i otvaranje zakazano na centralnoj bini u okviru „Dana porodice"
Veličina Slova

U prvoj nedelji „Beorgadskih dana porodice”, četvrtak 18. april, biće posvećen sportu kada će biti otvorena međunarodna biciklistička trka „Beograd – Banjaluka”! Ovo je ujedno i prvi sportski događaj u okviru „Dana porodice".

Gde se održava

Trg republike


Kada se održava

18. april


Prva nedelja manifestacije „Beogradski dani porodice” protiče u znaku muzičke žanrovske raznolikosti i sporta. Lokacije održavanja manifestacije čiji je glavni cilj jačanje duha solidarnosti, zajedništva i širenje ljubavi, rasprostranjene su od Terazija do Donjeg Dorćola, a u četvrtak 18. aprila program će se odvijati na centralnoj bini koja se nalazi na Trgu republike.

Tako će na centralnoj bini u 12 časova svečano biti otvorena biciklistička trka „Beograd-Banjaluka”. Prema programu, pre otvaranja, za 10 časova najavljeno je okupljanje ekipa učesnica koje će trajati do 10.45 časova. OD 11 časova vršiće se potpisivanje takmičara i predstavljanje ekipa, a od 11.45 do 12 časova zakazano je intoniranje himne i obraćanje zvaničnika.

Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić počela je svečanim programom 13. aprila i trajaće do 15. juna, donosi bogat sadržaj na više gradskih lokacija u kome će moći da uživaju Beograđani i svi gosti koji tokom dva meseca budu posetili grad.

Podeli vest