beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

PESME I MELODIJE KOJE SE VOLE: Bendovi izvode hitove Vlade Divljana i „Bijelog dugmeta” na „Beogradskim danima porodice”

20.04.2024.

PESME I MELODIJE KOJE SE VOLE: Bendovi izvode hitove Vlade Divljana i „Bijelog dugmeta” na „Beogradskim danima porodice”
Veličina Slova

Tribjut bendovi će u sredu na „Beogradskim danima porodice” izvoditi hitove velikog umetnika Vlade Divljana i grupe „Bijelo dugme” u okoviru muzičke zone.

Gde se održava

Delijska česma


Kada se održava

24. april


Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić traju do 15. juna i donose bogat sadržaj na više gradskih lokacija u kome će moći da uživaju Beograđani i svi gosti koji tokom tog perioda budu posetili grad.

U segmentu muzičke zone - zone džeza, bluza i roka, u sredu nastupaju tribjut bendovi koji će da izvode numere velikog muzičara Vlade Divljana i „Bijelog dugmeta”. U muzičkom programu svi će moći da uživaju od 17 do 20 časova.

Koncept je takav da u ponudi ove smotre svoju interesnu sferu može da nađe svaki član porodice: od susreta, igara, zabava u prirodi i kontakta sa životinjama namenjenih najmlađima, preko široke palete muzičkih žarnrova namenjenih ljubiteljima muzike svih uzrasta, do sportskih i edukativnih tema i sadržaja.

Program za sredu, 24. april:

Zona džez, bluz i rok muzike kod Delijske česme

  • 17 časova Tribjut bend „Vlada divljan”
  • 19 časova Gift - tribjut bend „Bijelo dugme”
Podeli vest