shutterstock_77710402.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

PROGRAM BIBLIOTEKE GRADA BEOGRADA NA „BEOGRADSKIM DANIMA PORODICE”: Art zona namenjena deci i roditeljima

30.04.2024.

PROGRAM BIBLIOTEKE GRADA BEOGRADA NA „BEOGRADSKIM DANIMA PORODICE”: Art zona namenjena deci i roditeljima
Veličina Slova

Dečija biblioteka na otvorenom i interaktivno porodično pripovedanje priča u okviru „Beogradskih dana porodice”, namenjeni su pre svega deci, ali i roditeljima.

Kada se održava

18 maj


Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić trajaće do 15. juna i donosi bogat sadržaj na više gradskih lokacija u kome će moći da uživaju Beograđani i svi gosti koji tokom dva meseca budu posetili grad.

U okivru art zone na „Beogradskim danima porodice” u subotu 18. maja program Biblioteke grada Beograda donosi dečju biblioteku na otvorenom i interaktivno porodično pripovedanje priča.

Koncept „Beogradskih dana porodice 2024” je takav da u ponudi ove smotre svoju interesnu sferu može da nađe svaki član porodice: od susreta, igara, zabava u prirodi i kontakta sa životinjama namenjenih najmlađima, preko široke palete muzičkih žanrova namenjenih ljubiteljima muzike svih uzrasta, do sportskih i edukativnih tema i sadržaja.

Subota 18.maj

od 12.00 do 17.00
Dečija biblioteka na otvorenom

od 17.00 do 19.00
Interaktivno porodično pripovedanje priča. Ova radionica će uz pripovedanje priča uključivati animaciju roditelja i dece, koja uključuje i dramske elemente kako bi se pojačao pripovedački doživljajni elementi. Akcenat je na edukaciji roditelja kako da čitaju i pripovedaju, a da u tom procesu drže dečiji fokus i pažnju.

Podeli vest