shutterstock_1482017519 (1).jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

ZELENA PRIČAONICA – RADIONICA PRIPOVEDANJA PRIČA NA „DANIMA PORODICE": Biblioteka grada Beograda priprema edukativne i kreativne sadržaje

15.05.2024.

ZELENA PRIČAONICA – RADIONICA PRIPOVEDANJA PRIČA NA „DANIMA PORODICE": Biblioteka grada Beograda priprema edukativne i kreativne sadržaje
Veličina Slova

Zelena pričaonica – radionica pripovedanja priča sae ekološkim porukama koju organizuje Biblioteka grada Beograda biće održana u okviru „Beogradskih dana porodice”, i namenjena je pre svega deci, ali i roditeljima.

Gde se održava

Art zona, Studentski park


Kada se održava

23. maj


Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić traje do 15. juna i donosi bogat sadržaj na više gradskih lokacija u kome će moći da uživaju Beograđani i svi gosti koji tokom ova dva meseca budu posetili grad.

U okivru art zone na „Beogradskim danima porodice” u četvrtak 23. maja od 17 do 19 časova program Biblioteke grada Beograda donosi radionicu pod nazivom „Zelena pričaonica" u kojoj će zaposleni Biblioteke najpre sa decom i roditeljima čitati priče a potom oživljavati likove i prizore iz priča kroz crtanje, pravljenje kolaža, ukrasa i ukrasnih elemenata za kreativno stvaralaštvo.

Koncept „Beogradskih dana porodice 2024” je takav da u ponudi ove smotre svoju interesnu sferu može da nađe svaki član porodice: od susreta, igara, zabava u prirodi i kontakta sa životinjama namenjenih najmlađima, preko široke palete muzičkih žanrova namenjenih ljubiteljima muzike svih uzrasta, do sportskih i edukativnih tema i sadržaja.

Svi ljudi koji žive u našoj zemlji jesu jedna porodica!!

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić

Podeli vest