shutterstock_92902753.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

INTERAKTIVNA RADIONICA NA „DANIMA PORODICE": Biblioteka grada Beograda organizuje „Zelenu pričaonicu"

28.05.2024.

INTERAKTIVNA RADIONICA NA „DANIMA PORODICE": Biblioteka grada Beograda organizuje „Zelenu pričaonicu"
Veličina Slova

Zelena pričaonica – radionica pripovedanja priča sa ekološkim porukama koju organizuje Biblioteka grada Beograda biće održana u okviru „Beogradskih dana porodice” u četvrtak 6. juna 2024. godine.

Gde se održava

Art zona


Kada se održava

6. jun


Manifestacija „Beogradski dani porodice 2024” čiji je idejni tvorac i osnivač predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić traje do 15. juna i donosi bogat sadržaj na više gradskih lokacija u kome će moći da uživaju Beograđani i svi gosti koji tokom ova dva meseca budu posetili grad.

U okivru art zone na „Beogradskim danima porodice” u četvrtak 6. juna od 17 do 19 časova program Biblioteke grada Beograda donosi radionicu pod nazivom „Zelena pričaonica" u kojoj će zaposleni Biblioteke najpre sa decom i roditeljima čitati priče a potom oživljavati likove i prizore iz priča kroz crtanje, pravljenje kolaža, ukrasa i ukrasnih elemenata za kreativno stvaralaštvo.

Koncept „Beogradskih dana porodice 2024” je takav da u ponudi ove smotre svoju interesnu sferu može da nađe svaki član porodice: od susreta, igara, zabava u prirodi i kontakta sa životinjama namenjenih najmlađima, preko široke palete muzičkih žanrova namenjenih ljubiteljima muzike svih uzrasta, do sportskih i edukativnih tema i sadržaja.

Podeli vest