unnamed.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

OBUKA NA TENISKOJ AKADEMIJI TIPSAREVIĆ U OKVIRU „BEOGRADSKIH DANA PORODICE": Prilika za mališane da uživaju u belom sportu

31.05.2024.

OBUKA NA TENISKOJ AKADEMIJI TIPSAREVIĆ U OKVIRU „BEOGRADSKIH DANA PORODICE": Prilika za mališane da uživaju u belom sportu
Veličina Slova

Ukoliko vaša deca žele da se upoznaju sa tenisom, „Beogradski dani porodice" su prilika za to: Teniska akademija Tipsarević će u subotu 1. juna otvoriti svoja vrata za sve one koji žele da osete lepote belog sporta.

Gde se održava

Teniska akademija Tipsarević, Sportski centar Olimp


Kada se održava

1. jun


„Beogradski dani porodice" od 15. aprila pružaju posetiocima bogate edukativne i zabavne sadržaje koji donose mnogo radosti i osmeha svim generacijama.

Ovogodišnja manifestacija je pokazala visok kvalitet u odabiru sadržaja, te se tako po prvi put održava specijalan sportski program, „Teniski dan" koji organizuje renomirana Teniska akademija Tipsarević. „Teniski dan" ima za cilj da deci pruži uzbudljivu priliku da nauče i da se angažuju u tenisu pod vođstvom profesionalnih trenera iz Teniske akademije Tipsarević.

Ova inicijativa je osmišljena kako bi inspirisala i edukovala mlade učesnike, negujući ljubav prema tenisu i promovišući fizičku aktivnost.

Akademija Tipsarević poziva zainteresovane da se u subotu 1. juna u periodu od 11 do 11.45 časova prijave na recepciji Akademije za sadržaje u okviru „Dana porodice" koji obuhvataju edukaciju i tenisku obuku, pri čemu će sve biti organizovano na teniskim terenima sa tvrdom podlogom. Program počinje tačno u podne.

Porodice koje prisustvuju događaju mogu očekivati dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima, garantujući uživanje za sve uzraste.

Teniska Akademija Tipsarević, poznata po svojim izuzetnim treninzima i posvećenosti razvoju mladih talenata, ponosna je što doprinosi zajednici nudeći ovo jedinstveno iskustvo. Posetioci će u subotu imati mogućnost da se u sportskom kompleksu Olimp na „Beogradskim danima porodice" zabave, edukuju i neguju sportski duh.

Teniska Akademija Tipsarević čiji je osnivač Janko Tipsarević nudi vrhunske programe teniskog treninga za sve nivoe veština.Posvećena je negovanju mladih talenata i promovisanju tenisa kroz profesionalno vođenje i sveobuhvatne trening programe.

Akademija Tipsarević se nalazi u Sportskom centru Olim, za dodatne informacije možete da pozovete broj telefona 0117357679.

„Beogradski dani porodice" jedinstvena su manifestacija kod nas koju je pokrenuo Aleksandar Šapić tokom gradonačelničkog mandata 2023. godine. Ideja i misija ove smotre jeste očuvanje porodičnog jedinstva i tradicionalnih vrednosti koje se temelje na osnovnoj ćeliji društva - porodici.

Podeli vest