shutterstock_238323052.jpg
shutterstock

shutterstock

Manifestacije

USKORO POČINJE „BEER FEST": Prvog dana festivala nastupaju „Galija” i „Dubioza kolektiv”

15.06.2024.

USKORO POČINJE „BEER FEST": Prvog dana festivala nastupaju „Galija” i „Dubioza kolektiv”
Veličina Slova

Na 21. izdanju „Belgrade Beer Fest-a" posetiocima će biti na raspolaganju preko 300 vrsta piva, dok su tri muzičke bine rezervisane za nastupe popularnih izvođača.

Gde se održava

Ušće park


Kada se održava

20. jun


Manifestacija „Belgrade Beer Fest" počinje 20. juna na Ušću, a posetioci će moći da uživaju u čak 302 vrste piva, kao i u nastupima domaćih i svetskih izvođača koji će se održati na tri bine

Prvog dana popularnog beogradskog festivala na glavnoj sceni nastupiće grupe „Galija” i „Dubioza kolektiv”, dok će na Elektro (Electro) i Rif (Riff) bini nastupiti „DJ Timbe”, „Rahmanee & Wikluh Sky”, „Stomp”, „The Bite” i drugi.

Omiljeni beogradski festival piva održaće se od 20. do 23. juna na beogradskom Ušću, a najavljeni su nastupi grupa: „Beogradski sindikat”, „Sunshine”, „S.A.R.S”, „Smak” i „Goblini”.

Kapije festivala biće otvorene od 18 časova do 3 časa nakon ponoći. Ulaz je besplatan za posetioce koji dođu do 19.30 časova, nakon toga neophodna je kupovina ulaznice. Deca do 12 godina ne plaćaju ulaz, ali je obavezna pratnja punoletnog lica.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (Prvi sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Posetiocima manifestacije biće dostupno šest ulaza na festival. Tri ulaza biće otvorena sa strane Bulevara Nikole Tesle, a preostala tri ulaza sa strane reke tj. šetališta. 

Podeli vest