Počeo 20. „Beer Fest”6.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

NA UŠĆU OTVOREN „BEER FEST": Tokom večeri se smenjivali nastupi na tri bine

21.06.2024.

NA UŠĆU OTVOREN „BEER FEST": Tokom večeri se smenjivali nastupi na tri bine
Veličina Slova

Nastupom grupe „Jarboli" na glavnoj bini na beogradskom Ušću počeo je 21. „Belgrade Beer Fest", a tokom večeri na glavnoj sceni nastupile su i grupe „Galija”, „Dubioza kolektiv” i „Love Hunters".

Posetioci su tokom večeri uživali i u nastupima na „Electro" i „Riff" bini. Širom festivalskog prostora nalaze se štandovi koji imaju bogatu ponudu hrane i pića, među kojima je čak 302 vrste piva. 

Na „Electro" sceni prve večeri „Beer Fest-a" nastupili su „DJ Timbe”, „Rahmanee & Wikluh Sky” i „Euphorics & Edge MC”, a na „Riff" bini publici su se predstavili „Plus1", „Killo Killo Banda", „Stomp!", „The Bite" i „SMF". 

Počeo 20. „Beer Fest”5.jpg
beograd.rs

Posetiocima manifestacije dostupno je šest ulaza na festival. Tri ulaza otvorena su sa strane Bulevara Nikole Tesle, a preostala tri ulaza sa strane reke tj. šetališta. 

Omiljeni beogradski festival piva i muzike trajaće do 23. juna na Ušću, a za petak 21. jun najavljeni su nastupi grupa: „Beogradski sindikat”, „Sunshine”, „S.A.R.S” i „Kanda, Kodža i Nebojša”.

Kapije festivala biće otvorene od 18 časova do 3 časa nakon ponoći. Ulaz je besplatan za posetioce koji dođu do 19.30 časova, nakon toga neophodna je kupovina ulaznice. Deca do 12 godina ne plaćaju ulaz, ali je obavezna pratnja punoletnog lica.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (Prvi sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli vest