Počeo 20. „Beer Fest”4.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Manifestacije

POSLEDNJE VEČE „BEER FEST-A": Lea Dobričić i „Solence B2B Kacansky" nastupaju na „Electro" bini

22.06.2024.

POSLEDNJE VEČE „BEER FEST-A": Lea Dobričić i „Solence B2B Kacansky" nastupaju na „Electro" bini
Veličina Slova

Četvrte večeri popularne manifestacije „Belgrade Beer Fest" na Ušću će nastupiti sastavi: „Let 3", „Osvajači", „YU grupa" i „Neverne bebe".

Gde se održava

Ušće park


Na „Riff" bini će se tokom večeri smenjivati nastupi bunt bendova, grupe „Škofja Loka" „Zbogom Brus Li", „Township Rebellion-Rage Against the Machine tribute" i „Recover".

Lea Dobričić i „Solence B2B Kacansky" nastupiće na „Electro" sceni, dok je glavna bina festivala rezervisana za nastupe sastava: „Let 3", „Osvajači", „YU grupa", a koncertom „Nevernih beba" zatvara se manifestacija. 

Kapije festivala biće otvorene od 18 časova do 3 časa nakon ponoći. Ulaz je besplatan za posetioce koji dođu do 19.30 časova, nakon toga neophodna je kupovina ulaznice. Deca do 12 godina ne plaćaju ulaz, ali je obavezna pratnja punoletnog lica.

Počeo 20. „Beer Fest”3.jpg
beograd.rs

Manifestacija „Belgrade Beer Fest" traje više od dve decenije, a osim bogatog muzičkog programa, svake godine posetiocima nudi ponudu najrazličitijih piva. Od 2022. godine, „Belgrade Beer Fest" je podeljen u dve zone – „Cloud" zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste i muzičku, koncertnu zonu, koju ove godine čine tri bine.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (Prvi sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Posetiocima manifestacije biće dostupno šest ulaza na festival. Tri ulaza biće otvorena sa strane Bulevara Nikole Tesle, a preostala tri ulaza sa strane reke tj. šetališta.

Podeli vest