_ANG9146.jpg
Angelo Palmieri

Angelo Palmieri

Muzički program

PO PRVI PUT U SRBIJI NAJTELETOVANIJI MLADI MUZIČARI IZ ITALIJE! Doživite nezaboravno iskustvo na Kolarcu!

16.06.2022.

PO PRVI PUT U SRBIJI NAJTELETOVANIJI MLADI MUZIČARI IZ ITALIJE! Doživite nezaboravno iskustvo na Kolarcu!
Veličina Slova

Filharmonijski orkestar "Vitorio Kalamani" održaće koncert 23. juna u 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Orkestar prvi put gostuje u Srbiji i zato ne propustite jedinstvenu priliku da ih čujete!

Gde se održava

Kolarčeva zadužbina


Kada se održava

23. junCena karte

od 800 do 1200 dinara

Orkestar koji čine najtalentovaniji, profesionalni mladi muzičari Italije, debitovao je 14. avgusta 2019. godine. Zaživeo je zahvaljujući svom osnivaču Stefanu Kalamaniju koji je sa svojom kompanijom AISICO i umetničkom direktorkom Anom Leonardi snažno verovao u ovaj projekat. Njegov primarni cilj jeste očuvanje kulturološkog i umetničkog nasleđa Italije koji postiže i stipendiranjem i ulaganjem u stručno usavršavanje mladih talenata.

_ANG9096.jpg
Andrea Monarda, solo gitara
Angelo Palmieri

Filharmonijski orkestar „Vitorio Kalamani“ debitovao je pod rukovodstvom mladog i talentovanog iranskog dirigenta, maestra Hoseina, kada su muzičari na festivalu u Konfinji (Italija) izveli Hajdnovu Simfoniju 89 i Šumanovu Simfoniju 4. Uspeh postignut na ovoj manifestaciji i jaka želja da se ulaže u kulturu i muziku, doveli su do osnivanja stalne postavke, sastavljene od najtalentovanijih, profesionalnih mladih muzičara Italije.

_ANG9173.jpg
Angelo Palmieri

Besplatne ulaznice mogu da se podignu na biletarnici Kolarca.

Podeli vest