Copy of Band Wall Shot Low Res.png
Musicology Sessions

Musicology Sessions

Muzički program

VREME JE ZA DŽEZ I MUZIKOLOGIJU NA KALIŠU! Po drugi put u Beogradu dolazi neverovatan Snarky Puppy bend

17.06.2022.

VREME JE ZA DŽEZ I MUZIKOLOGIJU NA KALIŠU! Po drugi put u Beogradu dolazi neverovatan Snarky Puppy bend
Veličina Slova

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, nakon koncerta koji će zauvek ostati urezan u sećanja svih nas koji smo mu prisustvovali. Koncert nije uspeo da zaustavi ni potop epskih razmera, a publika je doživela čak četiri bisa oduševljenih Snarkijevaca!

Gde se održava

Kalemegdan


Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više 19 članova benda bendova koji su se rotirali skoro deceniju i po, od kojih je svaki krenuo i u svoju solo karijeru pored toga što rade kao prateći muzičari sa raznim umetnicima širom muzičkog spektra, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji. Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.

U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za sviranje u nedovoljno pokrivenim regionima, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.

Rezervišite 3. jul za ovaj muzički događaj godine koji se održava na teniskim terenima Kalemegdana!

Podeli vest