BGBO, Garden Sessions, foto Belkisa Abdulovic (2).jpg
Belkisa Abdulović

Belkisa Abdulović

Muzički program

VIKEND PUN EMOCIJA U JEVREMOVCU! Garden Sessions je još jednom nadmašio očekivanja publike

21.06.2022.

VIKEND PUN EMOCIJA U JEVREMOVCU! Garden Sessions je još jednom nadmašio očekivanja publike
Veličina Slova

Tokom vikenda održani su „Garden Sessions" koncerti u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. Publika je mogla da uživa u kvalitetnom zvuku u jednom od najlepših vrtova u Beogradu koji je upotpunio ceo ugođaj.

U subotu 18. juna je nastupila Aleksandra Radović pred oduševljenom publikom koja je horski pevala sve njene hitove, kao i nove singlove. Svi prisutni su jedva dočekali svaku novu pesmu koju je otpevala uz gromoglasan aplauz, a Jevremovac je odisao posebnom emocijom. 

Aleksandra Radovic, Garden Sessions, foto Belkisa Abdulovic (2).JPG
Aleksandra Radović
Belkisa Abdulović

U nedelju, 19. juna, koncert su održali uvek razigrani Barcelona Gipsy balKan Orčestra, a za njihov koncert karte su bile rasprodate danima unapred. Ovu svetski poznatu atrakciju world music scene predvodi Beograđanin Ivan Kovačević (kontrabas), a bendu se od nedavno priključila nova pevačica Margerita Abita sa Sicilije. U ime proslave 10 godina postojanja, Barcelona Gipsy Balkan Orčestra po prvi put je predstavio autorski materijal. Tradicija muzike balkanskih zemalja je glavni motiv kompozicija ove grupe iz katalonske prestonice. Posebno oduševljenje publike izazvalo je izvođenje pesama Marijo deli bela Kumrijo i čuvene pesme Silvane Armenulić Ciganine sviraj, sviraj.

BGBO, Garden Sessions, foto Milan Maricic (14).JPG
Barcelona Gipsy balKan Orchestra
Milan Maričić

Podeli vest