Keni Nije Mrtav photo tanja drobnjak.jpg
Bend Keni Nije Mrtav
Tanja Drobnjak

Bend Keni Nije Mrtav
Tanja Drobnjak

Muzički program

NOVI KONCEPT FESTIVALA KOD NAS: Po prvi put u Beogradu ovakva produkcijska postavka festivala

21.06.2022.

NOVI KONCEPT FESTIVALA KOD NAS: Po prvi put u Beogradu ovakva produkcijska postavka festivala
Veličina Slova

Pod pokroviteljstvom GO Zvezdara, tokom predstojećeg vikenda, 25. i 26. juna 2022, biće održan prvi Blink festival u dvorištu bivše fabrike „Kluz“. Pored muzičkog programa na dve festivalske bine, na prvom Blink festivalu u Beogradu posetioce očekuje bogat prateći program i zanimljivi izlagači.

Gde se održava

Dvorište bivše fabrike „Kluz“


Kada se održava

25. i 26. jun


Uz nastupe hedlajnera za ove dve večeri, Ružno Pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u prostor nekadašnje fabrike Kluz programu na glavnoj bini pridružiće se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa i kao i hrvatski punk duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

02 Kuku$ promo photo.jpg
Kuku$
promo

 Pošto posetioce festivala prvi put očekuje ovakva produkcijska postavka u Kluzu, Blink festival je objavio mapu, pozicije bina i pratećeg programa, kao i način na koji će publika fukcionisati između dva stejdža.

 Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program. Dino Brničanin, crtač stripova poznat kao Art.xv će na licu mesta raditi stripove i karikature posetiocima, a one će biti već u toku festivala biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala. Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs. Takođe, posetioci festivala će imati priliku da urade tetovažu ili npr. novu frizuru.

Festivalske kapije se otvaraju od 18h, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara "New artist showcase" na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača

!mapa2.jpg
Mapa Blink festivala
promo

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođaća na Karma stejdžu pod sloganom "Let`s party", pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz "PopZone" i "Vikendcelunoć" tematski kolektiv. Glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, kolektiv koga ljudi znaju sa nastupa na  SeaStar i Exit festivala, a tu je i "Kultura" iz Novog Sada.

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i online. Trenutna cena dnevnih karata je 800, i kompleta za oba dana 1200 dinara. VIP kompleti koštaju 4000 dinara, dok će se na ulazu prodavati jednodnevne karte po ceni od 1000 dinara i kompleti po ceni od 1700 dinara. 

Program ovog festivala možete videti ovde

!Blink festival 25 26 jun.jpg
promo

Podeli vest