Marko Louis i Teodora Dragicevic  foto 2 Dragan Jereminov (1).jpg
Marko Luis i Teodora Dragićević u spotu Bonita
Dragan Jereminov

Marko Luis i Teodora Dragićević u spotu Bonita
Dragan Jereminov

Muzički program

MARKO LUIS PREDSTAVLJA NOVU PESMU „BONITA“ PRED BEOGRADSKI KONCERT: Numera donosi spoj flamenka i našeg melosa!

29.06.2022.

MARKO LUIS PREDSTAVLJA NOVU PESMU „BONITA“ PRED BEOGRADSKI KONCERT: Numera donosi spoj flamenka i našeg melosa!
Veličina Slova

Beogradski muzičar Marko Luis predstavio je novu pesmu i spot „Bonita“ koju će premijerno pred beogradskom publikom izvesti na koncertuu Silosima 30. juna 2022. godine.

Gde se održava

Silosi, Beograd


U periodu kad je koncertna sezona stala, muzičar Marko Louis je bio vrlo kreativan i objavio je album „Sloboda”, zatim na izneneđenje mnogih album sa dečijim pesama „Ja se zovem slon” kao i dve pesme inspirisane filmom „Nečista krv”. Međutim ni tu nije kraj jer je Marko gostovao na festivalu „Skale” i gde je predstavio novu pesmu i spot pod nazivom „Bonita“. U spotu se pojavljuje glumica Teodora Dragićević koju je Marko upoznao prilikom saradnje za „Nečistu krv” gde je Teodora imala veoma
zapaženu ulogu.

„Presrećan sam što je Teodora prihvatila poziv da sarađujemo jer je divna, talentovana glumica, koja fantastično pleše, pleni na ekranu a i voli moju muziku . Pesma Bonita je inspirisana flamenko muzikom i kulturom, naravno, u kombainaciji sa našim melosom. Ovo je duet sa vrlo zanimljivom Grkinjom Amiliom Varanaki koja živi u Berlinu i članca je Balkan beat grupe iz Srbije Shazalakazoo. Pesmu je obogatio zvuk saksofona koji je odsvirao moj kum Mario Ševarac, inače član benda Dubioza kolektiv. Tekst je napisala dugogodišnja saradnica Maja Radivojević. Ubeđen sam da će vam se pesma dopasti”, izjavio je Marko Luis.

Prvi put sa bendom Marko Luis odsvirati će ovu pesmu, kao i ostale nove i stare numere, na beogradskom koncertu 30. juna u Silosima! Spot možete pogledati ovde!

Podeli vest