Del Arno Band, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (5).jpg
CEBEF - Dušan Milenković

CEBEF - Dušan Milenković

Muzički program

ZAVRŠEN JEDAN OD OMILJENIH FESTIVALA U JEVREMOVCU! Rege zvuci i pozitivna energija zatvorili Garden Sessions

03.08.2022.

ZAVRŠEN JEDAN OD OMILJENIH FESTIVALA U JEVREMOVCU! Rege zvuci i pozitivna energija zatvorili Garden Sessions
Veličina Slova

Garden Sessions 2022. godine zatvorio je 29. jula kultni Del Arno Bend izuzetnim koncertom u Botaničkoj bašti “Jevremovac”. Publika svih generacija uživala je u poznatim zvucima najpoznatije rege grupe Balkana. Specijalni gost bio je Nemanja Kojić Kojot - Hornsman Coyote, sa kojim je bend izveo numeru “Još uvek ima nade”.

Del Arno Band i Hornsman Coyote, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic.jpg
CEBEF - Dušan Milenković

 Bend je obradovao publiku i svojim novoim singlom “Sunce”, kao i brojnim hitovima, među kojima su “D.A.B. je tu da spaja”, “Svakog dana reci hvala”, “Više nego život”,...

Del Arno Bend su osnovali braća Vladan i Jovan Matić 1986. godine u Beogradu. Grupa je usmerena ka melodijskoj „roots“ muzici i prvi je autorski rege bend na prostorima bivše Jugoslavije. Grupa je u međuvremenu svirala na brojnim festivalima, u zemlji i regionu, sa velikanima rege scene.

 Koncertom Del Arno Benda završen je ovogodišnji Garden Sessions koji se sastojao od 10 koncerata u Botaničkoj bašti (3 u junu i 7 u julu), u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF. Ovo je druga godina održavanja ovog posebnog muzičkog festivala koji privlači veliki broj publike, a namenjen je poklonicima raznovrsnih muzičkih žanrova.

Podeli vest