Relja Persic foto Nebojsa Babic.jpg
Nebojša Babić

Nebojša Babić

Muzički program

KONCERT MLADOG UMETNIKA ČIJA PESMA JE OSVOJILA SRCA: Duhovite i visele kompozicije na Zidiću DOB-a

17.08.2022.

KONCERT MLADOG UMETNIKA ČIJA PESMA JE OSVOJILA SRCA: Duhovite i visele kompozicije na Zidiću DOB-a
Veličina Slova

Mladi muzičar Relja Pešić održaće koncert na Zidiću Doma omladine Beograda u petak 19. avgusta 2022. godine.

Kada se održava

19. avgust u 20 časova


Relja će na Zidiću DOB svirati autorsku muziku, neke od pesama će objaviti ovog leta, kao i nekoliko obrada. Zajedno sa Reljom Peršićem (gitara, vokal), nastupiće i Filip Kostić (gitara), Aleksa Stanilović (bubnjevi) i Andrija Jureša (bas).

Relja Peršić je osamnaestogodišnji muzičar iz Beograda. Autor je svojih pesama, svira gitaru, bubnjeve, bas, peva i bavi se muzičkom produkcijom. Reljina autorska pesma “Pločice” već je osvojila publiku, a upravo je objavio i spot koji prati ovu duhovitu, veselu kompoziciju. Do sada je već imao nekoliko nastupa: u Beogradskoj areni na zatvaranju Svetskog finala ženskog rukometa, na festivalu „Tri dana kulture” u Skoplju, u Domu omladine Beograda kao gost na koncertu Irene Blagojević, kao i na manifestaciji „Bitka bendova” Prve beogradske gimnazije, na revijalnim festivalima Demo Fest i Prepad Fest…

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jubilarnoj, destoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Podeli vest