Atrium Sessions, Bisera Veletanlic, foto Belkisa Beka Abdulovic.JPG
Bisera Veletanlić
Belkisa Abdulović

Bisera Veletanlić
Belkisa Abdulović

Muzički program

SVOJ PRVI KONCERT JE ODRŽALA BAŠ NA OVOM MESTU! Atrium Sessions u Kapetan-Mišino zdanje je svečano otvoreno

05.09.2022.

SVOJ PRVI KONCERT JE ODRŽALA BAŠ NA OVOM MESTU! Atrium Sessions u Kapetan-Mišino zdanje je svečano otvoreno
Veličina Slova

Koncertom Bisere Veletanlić sa Vasil Hadžimanov bendom 4. septembra 2022. otvorena je serija muzičkih nastupa pod nazivom "Atrium Sessions" u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

Na sjajnom koncertu, koji je bio danima unapred rasprodat, Bisera je oduševila prepuno zdanje brojnim hitovima, među kojima su bili: “Milo moje”, “Ruža bez mirisa”, “Što još nikom nismo dali”, “Ne plači”, “Jedno leto kasno”, “Ručak za dvoje”, “Zlatni dan” koji je na oduševljenje publike izvela i na bis.

Gošće koncerta bile su mlada pevačica Marta Hadžimanov, ćerka Vasila Hadžimanova, koja je otpevala pesmu koju je izvodila njena baka Senka Hadžimanov, Biserina sestra, “Noć bez zvijezda”, dok je Bojana Stamenov oživela duh Arete Frenklin uz hit “Think”. Za kraj koncerta bend, Bisera i obe gošće izveli su numeru “Baj baj”.

 U veoma inspirativnom Kapetan Mišinom zdanju Bisera je otkrila publici da je upravo tu prvi put nastupila u Beogradu.

Atrium Sessions koncerti održavaće se do 25. septembra, a ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs, kao i na Ticket Vision prodajnim mestima.

Podeli vest