8 (2).jpg
promo

promo

Muzički program

OVO JE NJEN PRVI SAMOSTALNI KONCERT ZA 25 GODINA KARIJERE! Ovog petka na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a vas očekuje spektakl

15.09.2022.

OVO JE NJEN PRVI SAMOSTALNI KONCERT ZA 25 GODINA KARIJERE! Ovog petka na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a vas očekuje spektakl
Veličina Slova

Prvi samostalni koncert Tijane Dapčević koja će 16.septembra nastupiti na Letnjoj sceni BitefArtCafe kluba u 22 časa. Dobrom zvuku, ove večeri, doprineće sjajni muzičari iz Valjeva, koje Tijana najavljuje kao opako dobar bend.

Gde se održava

Letnja scena BitefArtCafe kluba.


Kada se održava

16. septembra u


Ovaj put Tijana će se predstaviti i u nešto drugačijem svetlu izvođenjem dela kaver numera kojima će predstaviti sebe i uticaj džeza, bluza, kao i srpske i makedonske tradicionalne muzike koja je ceo život bila deo nje, i njene dnevne plejliste. Njeni veliki hitovi koji su obeležili njenu dugogodišnju karijeru, poput “Sve je isto samo njega nema”, “Negativ”, “Žuta minuta”, “Neću”, “Ljubi mi se” biće svakako deo repertoara na koncertu koji svi željno isčekujemo.

Veče sa Tijanom podrazumeva sve ono na šta pomislimo kad pomenemo njeno ime, a to je: vrhunska žurka, raspoloženje, priča, humor, a o muzici i da ne govorimo! Njena muzika je obogaćena različitim žanrovima i od nje uvek očekujemo - NEOČEKIVANO.

Budite deo ove večeri pod zvezdama i vedrim nebom, 16. septembra, dok još traje leto.

Podeli vest