Jovan Perunčić i Jovan Marinković.jpg
Jovan Perunučić i Jovan Marinković
UK Gvarnerijus promo

Jovan Perunučić i Jovan Marinković
UK Gvarnerijus promo

Muzički program

KONCERTI NAJBOLJIH STUDENATA FMU: Jovan Peruničić iJovan Marinković nasutpaju u Gvarnerijusu

02.12.2022.

KONCERTI NAJBOLJIH STUDENATA FMU: Jovan Peruničić iJovan Marinković nasutpaju u Gvarnerijusu
Veličina Slova

U četvrtak, 1. decembra, s početkom u 20 časova, koncertnu scenu Gvarnerijusa podeliće dvojica višestruko nagrađivanih pijanista raskošnog talenta, jedni od najboljih studenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu - Jovan Peruničić i Jovan Marinković! Na programu su dela Skarlatija, Betovena, ista i Ditijea.

Gde se održava

Ustanova kulture Gvarnerijus


Kada se održava

1. decembar u 20 časova


Dan kasnije, u petak, 2. decembra (20č) u okviru 11. sezone ciklusa koncerata najboljih studenata Fakulteta muzičke umetnosti, publika u Gvarnerijusu moći će da uživa u nastupu sjajnog gudačkog kvarteta “MERAKI”. Kvartet su osnovale studentkinje master, specijalističkih i doktorskih studija Fakulteta muzičke umetnosti, violinistkinje Violeta Ćirić i Nada Šarković, violistkinja Ena Vaganek i čelistkinja Magdalena Matić. Na programu su dela Hajdna, Betovena i Dvoržaka a kao gošća koncerta nastupiće pijanistknjinja Isidora Simović. 

Oba koncerta deo su jedanaeste sezone ciklusa “FMU i Gvarnerijus nagrađuju” koji se realizuje uz podršku Ministarstva kulture i informisanja a ulaz na sve koncerte ciklusa je slobodan. 

Podeli vest