unnamed (1).jpg
promo

promo

Muzički program

NINA BADRIĆ PRED BEOGRAĐANIMA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Poznata pevačica nastupa na dan ljubavi sa romantičnim sadržajem

05.01.2023.

NINA BADRIĆ PRED BEOGRAĐANIMA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Poznata pevačica nastupa na dan ljubavi sa romantičnim sadržajem
Veličina Slova

Nina Badrić jedna od najcenjenijih pevačica u regionu pevaće Beograđanima za Dan zaljubljenih. Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, nastupiće 14. februara prvi put u mts Dvorani.

Gde se održava

MTS dvorana


Kada se održava

14. februar u 20 časova


Badrićeva koja od početka karijere ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put, na praznik koji slavi ljubav, publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izražajem.

Poznata po veoma moćnim interpretacijama, Beograđanima obećava nezaboravno veče, uz neke od njenih najvećih hitova: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom...

Badrićeva je, podsetimo, do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta. Jedna je od najtiražnijih hrvatskih pevačica, a dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih.

Autorka je većine svojih pesama, a upravo sa svojom autorskom numerom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na Eurosongu u Bakuu u Azerbajdžanu. Poslednjom pesmom Pamtim, koju opisuje kao najposebniju dosada, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a

Podeli vest