KKN foto Gonzo (3).jpg
Gonzo

Gonzo

Muzički program

EMOCIJA JE UVEK TU I TAMO, TAMO, TAMO! Premijera novog spota pred veliki beogradski koncert ovog rok benda

19.01.2023.

EMOCIJA JE UVEK TU I TAMO, TAMO, TAMO! Premijera novog spota pred veliki beogradski koncert ovog rok benda
Veličina Slova

Premijera spota „Tu i tamo, tamo, tamo“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša u petak, 20. januara na Mascom Records Youtube kanalu, dok će veliki beogradski koncert biti održan 3. marta u Domu omladine Beograda.

Pesma „Tu i tamo, tamo, tamo“ ubrzo se nakon objavljivanja albuma „Beton“ izdvojila kao potencijalni singl. Bilo je jasno da ima i koncertni potencijal, a na sugestiju prijateljice benda, rok novinarke Sandre Rančić, bend je doneo odluku da se upravo za pesmu „Tu i tamo, tamo, tamo“ uradi video spot. Neposredno pred promociju albuma „Beton“ u Zagrebu ideja je prezentovana uvaženom hrvatskom snimatelju i reditelju Radislavu Jovanovu poznatijem po nadimku Gonzo. Gonzo je u pesmi KKN-a prepoznao energiju koju je želeo da prenese u svoj novi video rad.

KKN foto Gonzo (1).jpg
Gonzo

„Snimali smo u Zagrebu, izbegli smo turističke lokacije i namerno smo izabrali šturo, bezglave i haotične ambijenta kao što bi to verovatno pronašao i snimio i u Beogradu. Za ovako super pesmu i tekst bitniji su mi energija i emocija – koja je uvek tu i tamo, tamo – dođe pa nestane. Gradovi se drugačije zovu ali se isto gibamo i volimo. Hvala Sandri što nas je spojila i mojoj supruzi Aniti koja je montirala ovaj video,“ izjavio je Gonzo.

„Dani provedeni u Zagrebu bili su više nego prijatni, a prvi susret sa Gonzom je, pored toga što je bio veoma srdačan, kod mene probudio jednu zanimljivu asocijaciju: „Čoveče,“ pomislio sam, „Vinsent Prajs glavom i bradom.“ On je, zaista tokom zezanja i tokom snimanja zračio tim prijatnim horor vajbom, kome je smisao za humor našeg gitariste Janka, sve vreme dodavao neku slojevitiju dimenziju. Okreni – obrni, sve je zaista prošlo glatko i što je još zanimljivije, neobično lako i brzo. Mislim da ni za jedno snimanje spota dosad, nismo imali utisak da je trajalo bukvalno sekund-dva,“ dodao je Oliver Nektarijević, frontmen benda.

KKN foto Gonzo (2).jpg
Gonzo

Izlazak novog spota dolazi u trenutku intenzivne promocije velikog beogradskog koncerta koji je najavljen za 3. mart u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine. Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Podeli vest