KKN_foto Nebojša Babić.jpg
Kanda, Kodža i Nebojša
Nebojša Babić

Kanda, Kodža i Nebojša
Nebojša Babić

Muzički program

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT ALTERNATIVNOG ROK BENDA! Kanda, Kodža i Nebojša ponovo u Domu omladine Beograda

22.02.2023.

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT ALTERNATIVNOG ROK BENDA! Kanda, Kodža i Nebojša ponovo u Domu omladine Beograda
Veličina Slova

Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma „Beton“ u izdanju Mascom Records grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Gde se održava

Dom omladine Beograd


Kada se održava

3. mart u 21 čas


Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek rado vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Na nastupu u Domu omladine KKN će promovisati novi album „Beton“ u izdanju Mascom Records. Po mišljenju muzičke kritike ovaj album predstavlja jedan od najboljih u dosadašnjoj diskografiji KKN-a. Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške KKN je preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend „Crna lista“. Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom „Crna lista“ objavili tri zapažena singla „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“. Njihov debitantski album je jedan od zapaženijih u prošloj godini, a njegova koncertna promocija u prostoru kluba „Bistro Mali Pijac“ bio događaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti i medija.

Povodom nastupa u Domu omladine članovi benda su izjavili:

“Zahvalni smo najvećem beogradskom rokenrol bendu Kanda, Kodža i Nebojša što ćemo našim nastupom uveličati njihovu svečanost. Ujedno bismo zamolili naše fanove da ostanu kod kuće kako ne bi pravili nepotrebnu gužvu. Sviraćemo još!”.

Crna lista, photo by Nebojša Babić.jpg
Crna lista
Nebojša Babić

Podeli vest