GLAVNI PLAKAT.jpg
promo

promo

Muzički program

PRIČA SVIH NAS, ISPRIČANA I OTPEVANA U POETSKO MUZIČKOM KABAREU! „Čeznem da vam kažem“ u Teatru Vuk krajem marta

09.03.2023.

PRIČA SVIH NAS, ISPRIČANA I OTPEVANA U POETSKO MUZIČKOM KABAREU! „Čeznem da vam kažem“ u Teatru Vuk krajem marta
Veličina Slova

Poetsko muzički kabare „Čeznem da vam kažem“ rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika seti i oživi sećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sećamo sa setom.

Gde se održava

Teatar Vuk


Kada se održava

27. mart u 20 časova


Prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, Milorad Damjanović, provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.

Program ovog kabarea, pored njegove centralne priče, prati anđeoski glas Nataše Radovanović, soprana Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije.

1 (15).jpg
promo

„Čeznem da vam kažem“, je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić…

Beogradska premijera će bii dvdesetdeveto igranje ovog kabarea. Prikazan je već pred prepunim salama pozorišta i Domova kulture od Vršca, Niša, preko Lazaarevca ,Guče, Mladenovca, Nove Varoši, Priboja pa sve do Pljevalja i Nikšića.

Novosadska svečana premijera bila je 1.marta u 20 sati u Srpskom narodnom pozorištu, 6.marta Foča, 7.marta Ub, 24.marta Čačak, a 27.marta ovaj kabare je u Beogradu Teatar Vuk,prva repriza, 19.april Gornji Milanovac.

2 (11).jpg
promo

Podeli vest