shutterstock_738539140.jpg
shutterstock

shutterstock

Muzički program

AUDIO-VIZUELNO BUĐENJE ČULA: Treća sezona ciklusa koncerata „Muzikom kroz muzej”

23.03.2023.

AUDIO-VIZUELNO BUĐENJE ČULA: Treća sezona ciklusa koncerata „Muzikom kroz muzej”
Veličina Slova

Istorijski muzej Srbije i udruženje „Unica art” organizuju u utorak, 28. marta, u 19 časova, koncert trija koji čine violinistkinja Tamara Arsovski, violista Đorđe Milovanović i violončelista Isak Haračić. U pitanju je dvanaesti koncert u okviru treće sezone ciklusa „Muzikom kroz muzej”, najavljeno je iz Istorijskog muzeja Srbije.

Gde se održava

Istorijski muzej


Kada se održava

28. martCena karte

250 dinara

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.

Na programu su kompozicije Ludviga van Betovena, a pored njih, kao već prepoznatljiva osobenost koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej”, biće izvedena i kompozicija iznenađenja iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani građani, koji žele da prisustvuju koncertu, moraju da rezervišu mesto na broj telefona 064/8581-296. Rezervacije se primaju svakog radnog dana od 9 do 15 časova. 

Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, odnosno da blagovremeno rezervišu mesto, biće u prilici da pogledaju koncert na Jutjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije, u sredu, 29. marta. Takođe, na Jutjub kanalu Istorijskog muzeja Srbije se nalaze i snimci svih prethodnih koncerata ciklusa „Muzikom kroz muzej”.

Nedavno je iz štampe izašla interaktivna monografija „Muzikom kroz muzej”, koja putem QR kodova pruža mogućnost čitaocima da uživaju u koncertima iz prve dve sezone ciklusa.

Podeli vest