The Stones 03.jpg
Guitar Art Festival Promo

Guitar Art Festival Promo

Muzički program

BEZVREMENSKI HITOVI ROK MUZIKE: Jedan od najboljih svetskih The Rolling Stones tribjut bendova stiže u Beograd pravo iz Engleske

23.03.2023.

BEZVREMENSKI HITOVI ROK MUZIKE: Jedan od najboljih svetskih The Rolling Stones tribjut bendova stiže u Beograd pravo iz Engleske
Veličina Slova

Nakon mnogobrojnih nastupa i uspešnih turneja širom sveta, The Stones bend, jedan od najboljih tribjute bendova kultne grupe koja je obeležila rok eru The Rolling Stones, nastupiće 11. maja na sceni Kolarčeve zadužbine, kada će beogradska publika čuti sve kultne hitove i bezvremenske pesme benda The Rolling Stones.

Gde se održava

Kolarčeva zadužbina


Kada se održava

11. maj


- The Rolling Stones je najveći rok bend na svetu i uvek će to biti. Najveći i poslednji. Sve što je došlo posle njih - metal, rap, punk, new wave, pop-rock, šta god - sve to ima korene u Rolling Stones-ima. Oni su prvi, poslednji i najbolji - rekao je Bob Dilan.

Upravo tu energiju i harizmu samih članova The Rolling Stones, bend The Stones prenosi na scenu! Ne insistirajući samo na sličnosti u izgledu, iako The Stones imaju pevača koji najviše liči Mika Džegera, grupa takođe obraća veliku pažnju na zvuk i osećaj muzike, izvodeći pesme sa istom strašću, preciznošću, energijom i zanosom kao što čujemo u originalu. Zajedno sa autentičnim instrumentima, kostimima i manirima, članovi benda The Stones su sami po sebi iskusni muzičari.

The Stones 05.JPG
Guitar Art Festival Promo

Bend The Stones je nastupao na mnogobrojnim festivalima, pozorištima i koncertnim prostorima, kao i na privatnim događajima. Od formiranja 2007. godine, The Stones šou je prerastao u celovečernji koncert The Rolling Stones, ostavljajući publiku u Velikoj Britaniji, Evropi i svetu potpuno hipnotiziranu.

The Stones bend nastupao je pred preko 30.000 ljudi dok su osvajali festivale i redovno obilazi Evropu, na turnejama po Holandiji, Belgiji, Nemačkoj i Španiji.The Stones verno, precizno i sa svim uzbuđenjem koje publika očekuje od najboljeg svetskog rokenrol benda.

rs-1920x1080.png
Guitar Art Festival Promo

Rok spektakl u čast grupe koja je zauvek promenila istoriju muzike The Rolling Stones održava se u sklopu beogradskog 24. Guitar Art Festivala, koji se održava od 10. do 14. maja.

Podeli vest