Garden Sessions 2.jpg
promo

promo

Muzički program

POČINJE NOVA SEZONA OMILJENIH BEOGRADSKIH KONCERATA: Na "Garden Sessions” u Botaničkoj bašti „Jevremovac” nastupaju vrhunski umetnici

01.06.2023.

POČINJE NOVA SEZONA OMILJENIH BEOGRADSKIH KONCERATA: Na "Garden Sessions” u Botaničkoj bašti „Jevremovac” nastupaju vrhunski umetnici
Veličina Slova

Gde se održava

Botanička bašta „Jevremovac”


Kada se održava

23. jul


Nova sezona omiljenih beogradskih koncerata „Garden Sessions” održaće se u Botaničkoj bašti “Jevremovac” od 20. do 23. jula 2023. godine u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF). U četvrtak, 20. jula, sezonu otvara Marčelo i bend; petak 21. jul rezervisan je za koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša; u subotu 22. jula koncert će održati Tijana Bogićević; a u nedelju 23. jula publiku očekuju legendarni Bajaga i Instruktori. 

Ove godine, muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo obeležava 20. godišnjicu od objavljivanja svog prvog studijskog albuma. Slavljeničke aktivnosti počinju ovog leta, koncertom u beogradskoj botaničkoj bašti „Jevremovac“ 20. jula, u okviru manifestacije „Garden Sessions“. 

Grupa Kanda, Kodža i Nebojša, čuveni KKN, nastupiće 21. jula u 20.30 časova u Botaničkoj bašti. Ponikao iz srpske “generacije X”, ovo je beogradski bend poznat po odličnim koncertima uživo sa specifičnim primesama roka, fanka, regea, džeza i specifičnim vokalom Olivera Nektarijevića. Album sa novim pesmama, pod nazivom “Beton”, objavili su u oktobru 2022. 

Pobednica najnovijeg “Beogradskog proleća”, pevačica Tijana Bogićević, održaće koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” 22. jula sa početom u 20.30 časova.Tijana Bogićević je srpska pop pevačica rođena u Novom Sadu. Godine 2010. snima pesmu "Tražim" koja postaje veliki hit i gotovo neizostavna numera u svim šou programima. o ljubav”.

Jedna od najpoznatijih srpskih i regionalnih grupa, Bajaga i instruktori, nastupiće u Botaničkoj bašti 23. jula od 20.30 časova. Grupu je osnovao Momčilo Bajagić Bajaga - pevač, kompozitor, tekstopisac i gitarista. Ovaj bend ima bogatu diskografiju i veliki broj hitova koje slušaju i vole mnoge generacije. Knjiga „YU100: najbolji albumi jugoslovenske pop i rok muzike“ uključila je čak 4 albuma Bajage i Instruktora u svoj izbor: „Sa druge strane jastuka“ (1985), „Pozitivna geografija“ (1984),“ Jahači magle“ (1986) i „Prodavnica tajni“ (1988). 

Svi koncerti počinju u 20.30 časova. Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu ticket.rs kao i na Ticket Vision prodajnim mestima.

Podeli vest