unnamed (1).jpg
promo

promo

Muzički program

FRAJLE NAJAVILE OSMOMARTOVSKI KONCERT U MTS DVORANI: Žene ženama poručuju da će scena da gori!

12.02.2024.

FRAJLE NAJAVILE OSMOMARTOVSKI KONCERT U MTS DVORANI: Žene ženama poručuju da će scena da gori!
Veličina Slova

Popularne Novosađanke, tročlani ženski sastav The Frajle, koji sledeće godine ulaze u 15. godinu rada, održaće koncert zna Dan žena u mts Dvorani.

Gde se održava

MTS dvorana


Kada se održava

8. mart


The Frajle, bend koji čine Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada, istakle su šta njima znači 8. mart. dan kada su se žene izborile za ravnopravnost i kakav je osećaj pevati baš na ovaj dan : " Ovo je veoma poseban i divan datum i raduje nas što ćemo nastupati baš tada. Mi smo ženski bend i pretežno imamo žensku publiku, ali zna se da gde je puno žena , tu je puno i muškaraca, tako da ne sumnjamo da će te večeri biti i jednih i drugih na koncertu. Naša publika je divna , te im zato pripremao i divna iznenađenja", rekla je Nevena Buča.

Kada je reč o gostima, Jelena Buča je najavila dolazak ekskluzivne gošće iz Mađarske koja će, kako kaže, učiniti da scena gori : "U pitanju je violinistkinja Bernadet Njari iz Budimpešte, koja je sa nama već delila binu. Potiče iz muzičke porodice, a trenutno živi u Majamiju. Ona će doprineti da scena definitivno gori".

U odabiru pesama koje će izvesti na koncertu sklone su balansiranju sa svojim prohtevima i onime što publika od njih očekuje, spontane su, a kao najvažniju stvar kod organizacije jednog koncerta ističu: " Najpre potrebno je da je sadržajan koncert i da postoji neka dimanika, da je dobar ton i zvuk, rasveta, a glavni cilj nam je da dođete do nečeg što je svetski i neočekivano... najbitnije je na kraju da se svi dobro provedemo", kaže Nataša Mihajlović.

Kako su najavile Frajle, publika će imati prilike da čuje pet premijernih pesama na koncertu, kada istovremeno počinju regionalnu turneju posle Beograda, koji će im biti start i za promociju novih pesama.

Podeli vest