unnamed.jpg
promo

promo

Muzički program

ALEN ISLAMOVIĆ NAJAVIO PROLEĆNI KONCERT U MTS DVORANI: Jedna od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupa u Beogradu

21.02.2024.

ALEN ISLAMOVIĆ NAJAVIO PROLEĆNI KONCERT U MTS DVORANI: Jedna od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupa u Beogradu
Veličina Slova

Alen Islamović, jedna od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupiće 22. marta prvi put u mts Dvorani u okviru koncerta „Ti si moja eskplozija“, a to je danas i uživo najavio javnosti na druženju sa novinarima u klubu Lisabon.

Kako je istakao poznati bosansko-hercegovački pevač u druženju sa velikim brojem novinarskih ekipa, koncert "Ti si moja eksplozija dobio je naziv po jednog njegovoj istoimenoj pesmi: " Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, odnosno njen referen, a svakako ovaj naziv pokazuje i da smo željni da zasviramo prvi put u mts Dvorani i da spremamo pravu muzičku eksploziju i atmosferu",ističe Islamović, dodajući da će koncert biti i elektrik i akustik.

Nekadašnji član bendova Bjelo dugme, Divlje jagode i 4 Asa, nije se libio da najavi da će Beograđanima prirediti nezaboravno putovanje kroz četiri decenije dugu karijeru krojenu hitovima koje poznaju i vole sve generacije iz svih pomenutih muzičkih sastava, ali među kojima će biti i njegovih solo poduhvata.

"Na koncertu će biti i nekih mojih solo premijernih pesama, što će biti prava poslastica za našu publiku", a kao muzičar bogate karijere smatra da se identitet u muzici čuva najpre faktorom sreće, za koji smatra da ga je imao u karijeri, ali i talentom i napornim radom "Ne možete sedeti u kući i samo verovati u svoj talenat. Morate da radite na njemu i da ga razvijate. Bez rada ništa", tvrdi Islamović.

Dok za beogradsku publiku ima samo reči hvale, jer je kako ističe oduvek imao poseban odnos sa njom: "Ja sam zaljubljenik Beograda, upoznao sam ga uzduž i popreko, zato mi je drago da je koncert na proleće , te publici poručujem te večeri "Proleće na mts Dvoranu sleće".

Podeli vest