unnamed (1).jpg
Matej Grgić

Matej Grgić

Muzički program

PARNI VALJAK SLUŠAĆEMO USKORO U BEOGRADU: Kultni rok bend sa ovih prostora nastupa sa novim pevačom

06.06.2024.

PARNI VALJAK SLUŠAĆEMO USKORO U BEOGRADU: Kultni rok bend sa ovih prostora nastupa sa novim pevačom
Veličina Slova

Jedan od najvećih rok bendova na ovim prostorima, „Parni valjak", u okviru svoje nove postave sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 09. novembra u kultnoj mts Dvorani.

Gde se održava

MTS dvorana


Kada se održava

9. novembar


„Parni valjak" je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar. Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama ove grupe, a publika je ovu priču podržala kroz brojne koncerte koje je bend u poslednjih godinu dana održao širom regiona.

Uoči nastupa u beogradskoj mts Dvorani, članovi benda poručuju „da se raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor mts Dvorane.“

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi,među kojima su: „Stranica dnevnika”, „Jesen u meni”, „Dođi”, „Ugasi me”, „Godine prolaze"; „Moja je pjesma", „Sve još miriše na nju", „Zastave" i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu, pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi “Kad padne mrak” i „Moja glava, moja pravila”.

Podeli vest