Antonis Remos na „River festu”2.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Muzički program

PRVO VEČE „BELGRADE RIVER FEST-A": Koncert Remosa na obali Save

18.06.2024.

PRVO VEČE „BELGRADE RIVER FEST-A": Koncert Remosa na obali Save
Veličina Slova

Grčki pevač Antonis Remos održao je koncert na platou Geozavoda u okviru prve večeri muzičke manifestacije „Belgrade River Fest".

Jedan od najpopularnijih grčkih pevača nastupio je u koncertnoj dvorani na otvorenom u Beogradu na vodi, a publika je uživala u Remosovima pesmama koje su donele duh Mediterana i grčku emociju.  

Poznati muzičar je u pratnji svog benda otpevao beogradskoj publici neke od svojih najvećih hitova i uz dobru atmosferu obeležio otvaranje manifestacije „River Fest".

Antonis Remos na „River festu”5.jpg
beograd.rs

Kulturni ambasador „Belgrade River Fest-a” Vuk Žigić rekao je da je grčki pevač došao sa velikom radošću, jer u Beogradu i Srbiji ima mnogo prijatelja.

„Šarm Grčke u glasu sunca i mora Antonisa Remosa, nama svima drage i poznate balkanske i grčke varijacije zvuka koji smo doživeli na svim našim divnim letovanjima u Grčkoj", rekao je o Remosovom koncertu Žigić.

Cela izjava kulturnog ambasadora „River Fest-a” Vuka Žigića nalazi se u videu ispod

Druge večeri festivala (18. jun) na platou Geozavoda nastupiće rok zvezda Nik Kejv, a publika će moći da uživo čuje emotivnu interpretaciju brojnih hitova slavnog pevača.Podeli vest