terens_cebef_sajt.jpg
CEBEF promo

CEBEF promo

Muzički program

SPOJ RAZLIČITIH ŽANROVA: Koncert Sananda Maitreje u Botaničkoj bašti

25.06.2024.

SPOJ RAZLIČITIH ŽANROVA: Koncert Sananda Maitreje u Botaničkoj bašti
Veličina Slova

Sananda Maitreja, poznatiji publici kao Terence Trent D Arby nastupiće u Botaničkoj bašti „Jevremovac” 26. juna u 20.30 časova, u okviru „Garden Sessions" koncerata.

Gde se održava

Botanička bašta „Jevremovac”


Kompozitor, aranžer, producent, multiinstrumentalista, preduzetnik i postmilenijumski roker Sananda Maitreja (sa umetničkim imenom Terence Trent D Arby na početku karijere) poznat je ovdašnjoj publici po hitovima kao što su „Sign your name", „Holding on to you", „Dance little sister", „If you let me stay”, „Rain”, „Wishing well”, „Delicate”,...

Njegova muzika predstavlja spoj različitih žanrova kao što su: opera, kantri, klasika, džez, bluz, gospel, pop, rege, kao i rok. Sa 33 godine, uzima ime Sananda Maitreja, koje za umetnika predstavlja novu polaznu tačku, a njegov peti album „WildCard!”, označio je njegov novi početak kao nezavisnog umetnika. Najnoviji dupli album „Pandora’s PlayHouse” objavljen je 15. marta 2021.

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti „Jevremovac” važe za jedno od najatraktivnijih letnjih dešavanja u Beogradu i održavaju se četvrti put ove godine u organizaciji CEBEF-a. 

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Tickest Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerata, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

Podeli vest