Grad Beograd - Završen četvrti „Garden Sessions” u Botaničkoj bašti_2.png
beograd.rs

beograd.rs

Muzički program

ZAVRŠEN ČETVRTI „GARDEN SESSIONS": Sananda Maitreja nastupio u Botaničkoj bašti

27.06.2024.

ZAVRŠEN ČETVRTI „GARDEN SESSIONS": Sananda Maitreja nastupio u Botaničkoj bašti
Veličina Slova

U Botaničkoj bašti „Jevremovac" u okviru „Garden Sessions" koncerata nastupio je Sananda Maitreja, poznatiji publici kao Terence Trent D Arby.

Sananda Maitreja, poznat i pod umetničkim imenom Terence Trent D Arby svoju muziku predstavlja kao postmilenijumski rok, i onda predstavlja spoj različitih žanrova kao što su: opera, kantri, klasika, džez, bluz, gospel, pop, rege, kao i rok.

Grad Beograd - Završen četvrti „Garden Sessions” u Botaničkoj bašti_5.png
beograd.rs

Publika je na koncertu imala priliku da čuje poznate hitove Maitreje poput: „Sign your name", „Holding on to you", „Dance little sister", „If you let me stay”, „Rain”, „Wishing well”, „Delicate”,...

Grad Beograd - Završen četvrti „Garden Sessions” u Botaničkoj bašti_1.png
beograd.rs

PR Centra beogradskih festivala (CEBEF) Jelena Vasić navodi da „Garden Sessions” ima svoju tradiciju, jer se četvrti put u Botaničkoj bašti odvija serija koncerata kvalitetnih izvođača. „Mi volimo da je nazivamo najlepša oaza letnja muzička tako da zaista jeste izuzetan ambijent i sjajna muzika”, rekla je Vasić. 

Cela izjava PR-a CEBEF-a Jelene Vasić nalazi se u videu ispod.

„Garden Sessions" koncerti u Botaničkoj bašti „Jevremovac” održani su četvrti put ove godine u organizaciji CEBEF-a i ovog leta privukli su veliku pažnju publike. Osim u nastupu Sananda Maitreje, publika je uživala u koncertima čuvenog švedskog sastava „Mando Diao" i afričkog dua Amadu i Marijam. 

Podeli vest