Serbia Business Run 2022.png
promo

promo

Sportski program

NAJVEĆI TIM BILDING U NAŠOJ ZEMLJI! Budi najbolji poslodavac i prijavi svoj tim

02.09.2022.

NAJVEĆI TIM BILDING U NAŠOJ ZEMLJI! Budi najbolji poslodavac i prijavi svoj tim
Veličina Slova

Najveći tim bilding događaj u našoj zemlji Schneider Electric Serbia Business Run biće održan u četvrtak 29. septembra na Adi Ciganliji.

Gde se održava

Ada Ciganlija


Kada se održava

29. septembar


Serija poslovnih trka nastala je sa idejom da motiviše poslodavce da u svoj poslovni kalendar uvrste i brigu o zaposlenima i aktivno promovišu zdrave stilove života. Srce događaja je trka od 5 km u kojoj se zaposleni takmiče za najbrži tim, najbržu koleginicu i kolegu, najfit kompaniju. Nakon koje ih čeka žurka i druženje uz dobre ritmove, hranu i osveženje.

Na osnovu velike potrebe da doprinesu očuvanju životne sredine organizatori su svoju misiju usmerili ka tome da Serbia Business Run za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.

_Serbia Business Run - foto Raša Aleksić SportIT (5).JPG
Raša Aleksić SportIT

Takođe, trka je po prvi put uvela koncept “CO2 offset” tako što će pretpostavljenu količinu utrošenog CO2 na trkama nadoknaditi sađenjem adekvatne količine zimzelenih stabala. Ova kampanja realizuje se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac sa dugoročnim ciljem da društveno najodgovornije kompanije kroz svoje donacije doprinesu da se do kraja 2025. godine zasadi 100.000 stabala.

U Schneider Electric Serbia Business Run trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika. Priliku da uživaju u druženju i bodrenju kolega imaće i svi oni koji ne trče. U navijački paket uključeno je prisustvo na odličnoj žurci sa kolegama, kao i kupon za hranu i piće. Za najbolju žurku biće zadužena Ida Prester i bend Lollobrigida.

Podeli vest