Škola trčanja_foto Beogradski trkački klub  (2).jpg
Beogradski trkački klub

Beogradski trkački klub

Sportski program

OD KADA TRČIMO RANOM ZOROM SUBOTOM, MATINE NAM JE OMILJENI KONCEPT ŽURKE! Ovog vikenda spoj dobre zabave i sporta

08.09.2022.

OD KADA TRČIMO RANOM ZOROM SUBOTOM, MATINE NAM JE OMILJENI KONCEPT ŽURKE! Ovog vikenda spoj dobre zabave i sporta
Veličina Slova

Beogradski trkački klub (BRC) i Škola trčanja u subotu, 10. septembra u 8 ujutro organizuje promo trkački trening na Ada Ciganliji, i matine na klubu Kućica na Savi. Nakon treninga koji će početi u 8 časova ujutro iskusni trkači i svi oni koji to žele da postanu imaće priliku da ostanu na dnevnoj žurci.

Gde se održava

Ada Ciganlija


Kada se održava

10. septembar u 8 časova


U susret novoj sezoni Škole trčanja treneri Beogradskog trkačkog kluba upoznaće sve one koji žele da počnu sa treninzima trčanja o programu škole, i benefitima koje fizička aktivnost na otvorenom ima za zdravlje.

Klub Kućica na Savi (kod Sajma) se nalazi na dobro poznatoj trasi trkača i biciklista, pa će biti sjajna lokacija i polazna tačka da se trening sa Ade Ciganlije izmesti na ovaj deo obale.

Od kada trčimo ranom zorom subotom, matine nam je omiljeni koncept žurke. 

Treneri Beogradskog trkačkog kluba

Organizatori kluba poručuju da leto još nije gotovo i pozivaju sugrađane i sugrađanke na zajedničku aktivnost i opuštanje na reci nakon treninga.

 Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvorenom namenjena apsolutnim početnicima ali i naprednim trkačima. Nova grupa Škole kreće 1. oktobra 2022. a program traje 4 meseca. UPIS će se održati u subotu 01. oktobra u BRC Runners Hubu, Tadeuša Košćuška 78.

Škola trčanja_foto Beogradski trkački klub  (1).jpg
Beogradski trkački klub

Podeli vest