1ea6f118a79fdba756226244be244fc5_4961208931.jpg
BEOGRAD.RS

BEOGRAD.RS

Sportski program

SPORTSKO SELO U DELIGRADSKOJ ULICI ZA SVE: Besplatni termini za građane Savskog venca

24.03.2023.

SPORTSKO SELO U DELIGRADSKOJ ULICI ZA SVE: Besplatni termini za građane Savskog venca
Veličina Slova

Briga o građanima prioritet je rukovodstva Opštine Savski venac, koje se trudi da omogući što više besplatnih sportsko-rekreativnih sadržaja za sve uzraste, saopštili su iz ove gradske opštine.

Jedan od programa namenjenih stanovnicima Savskog venca su i besplatni termini za sport i rekreaciju u kompleksu Sportskog sela u Deligradskoj ulici. Ovaj multifunkcionalni kompleks nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za celu porodicu.

Pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja Sportskog sela, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15 do 17 časova, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

Sportski tereni koji se nalaze u okviru Sportskog sela pre nekoliko godina kompletno su obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje ove opštine.

Iz ove opštine pozivaju osnovne škole sa Savskog venca, koje još uvek nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i svojim učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela, navodi se u saopštenju.

Podeli vest