odbojka.jpg
beograd.rs

beograd.rs

Sportski program

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: „Trofej Beograda” u odbojci

26.04.2023.

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA: „Trofej Beograda” u odbojci
Veličina Slova

Odbojkaški savez Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i Odbojkaškog saveza Srbije, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Trofej Beograda” u odbojci – 58. „Međunarodni majski turnir”.

Gde se održava

USC „Voždovac”


Kada se održava

1. maj


Pravo nastupa imaju igračice rođene 2006. godine i mlađe (U17), igračice rođene 2008. godine i mlađe (U15), igrači rođeni 2007. godine i mlađi (U16), te igrači rođeni 2005. godine i mlađi (U15).

Ove godine, uz domaćina (selekcije Odbojkaškog saveza Beograda i ekipa iz drugih gradova Srbije) učestvuju i ekipe iz šest država. Turnir se održava od 29. aprila do 1. maja, a utakmice se igraju u HS „Žarkovo”, USC „Voždovac”, Četvrtoj beogradskoj gimnaziji i DUSŠ „Patrijarh Pavle”. U konkurenciji kadetkinja prijavljeno je 16 ekipa, dok je kod kadeta prijavljeno osam ekipa. U konkurenciji pionirki prijavljeno je 12 ekipa, a kod pionira sedam.

Finalne utakmice za kadetkinje i kadete odigraće se u USC „Voždovac” u ponedeljak, 1. maja, u 12 časova (žensko finale), a u 14 časova (muško finale).

Finalna utakmica za pionirke odigraće se u ponedeljak, 1. maja, u HS „Žarkovo”, s početkom u 9 časova. Pioniri igraju „liga sistem”.

Podeli vest