62469.sdaas.jpg
shutterstock

shutterstock

Trke na beogradskom hipodromu

TREĆI TRKAČKI DAN U SEZONI 2024 NA BEOGRADSKOM HIPODROMU: Najznačajnije trke „Laguna” i „Bombarder”

12.06.2024.

TREĆI TRKAČKI DAN U SEZONI 2024 NA BEOGRADSKOM HIPODROMU: Najznačajnije trke „Laguna” i „Bombarder”
Veličina Slova

Na beogradskom hipodromu održaće se šest trka tokom trećeg trkačkog dana, a posetioci će, pored takmičenja, moći da uživaju u avantura parku i mini-golfu, dok je za najmlađe dostupna igraonica.

Gde se održava

Hipodrom Beograd


Galopski trkački dan biće održan na beogradskom hipodromu u nedelju, 16. juna u 15 časova. Ovo takmičenje održava se u mesecu kada se obeležava 110 godina od nastanka hipodroma kod Careve ćuprije, a organizator je JP „Hipodrom Beograd” u saradnji sa udruženjem „Belgrade Racing Club”.

Na programu će biti šest trka, a kao najznačajnije trke galopskog dana su „Laguna” i „Bombarder”, posvećene ženskim i muškim grlima koji se takmiče u svojoj kategoriji. Kao poslednji ispit pred 102. srpski galopski derbi, videćemo da li će u nedelju pobedu odneti Đorđe Perović, najtrofejniji srpski džokej, ili će zvezda galopskog dana biti Željko Ilić.

Osim trkačkog programa na stazi, za posetioce će biti otvoreni avantura park, mini-golf, kao i igraonica za najmlađe. Takođe, ugostiteljska ponuda proširuje se šarenim slatkišima, kojima će se najviše obradovati mališani. Ulaz za posetioce je besplatan, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Hipodrom Beograd”.

Izvor: Beoinfo

Podeli vest