62469.sdaas.jpg
shutterstock

shutterstock

Sportski program

PRVI PUT NA NOVOM TERENU: Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju

20.06.2024.

PRVI PUT NA NOVOM TERENU: Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju
Veličina Slova

Na terenima Sportskog centra „Kovilovo” od 21. do 23. juna po prvi put će se na novom terenu, napravljenom po najvišim svetskim standardima, održati Otvoreno prvenstvo Beograda u dresurnom i preponskom jahanju.

Ovo takmičenje okupiće najbolje jahače iz naše zemlje, perspektivne mlade jahače, talentovanu decu, kao i goste iz inostranstva.

U petak, 21. juna, sa početkom u 17.30 časova, održaće se utakmice prvenstva u dresurnom jahanju u organizaciji Konjičkog saveza Beograda.

Program će se nastaviti u subotu i nedelju, 22. i 23. juna, od 8 do 19.45, sa pauzama od 14 do 16 časova zbog najavljenog toplog vremena, finalom u dresurnom jahanju i utakmicama za sve starosne kategorije u preponskom jahanju.

Tokom tri dana takmičenja održaće se čak 20 utakmica prvenstva Beograda i na kraju će biti proglašeni najbolji jahači i jahačice Beograda u kategorijama dece, juniora, mladih jahača, žena i seniora.

Turnir će imati i revijalne utakmice, a najbolje jahače očekuju brojne trofejne nagrade. Ovo je jedinstvena prilika da građani prisustvuju takmičenju u dresurnom i preponskom jahanju i da se upoznaju sa sportom koji donosi lepotu, snagu, eleganciju, rizik, hrabrost i, pre svega, veliku veštinu.

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Izvor: Beoinfo


Podeli vest