full hd-01.jpg
promo

promo

Umetnički program

PRIKAZ DUBLJIH MISLI I OSEĆANJA: Izložba „Unutarnji zapisi“ Gorana Mitića u galeriji KvArt

11.01.2023.

PRIKAZ DUBLJIH MISLI I OSEĆANJA: Izložba „Unutarnji zapisi“ Gorana Mitića u galeriji KvArt
Veličina Slova

Izložba "Unutarnji zapisi" umetnika Gorana Mitića biće otvorena u sredu, 11. januara, u 19 sati, u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Gde se održava

KvArt BW


Kada se održava

11. do 21. januara


Posetioci će imati priliku da vide apstraktne radove nastale u kombinovanoj tehnici na platnu, izrađene tokom prethodne tri godine, koji predstavljaju karakterističan umetnički izraz Gorana Mitića. Ovi apstraktni motivi izraz su promišljanja o traženju sopstvenog likovnog jezika autentičnog umetniku, dok su istovremeno rezultat potrebe da se iskažu dublje misli i osećanja u vezi sa svetom u kom nastaju.

Goran Mitić je rođen u Nišu 1989. godine. Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta u Nišu na Odseku za slikarstvo 2012. godine, dok je master studije završio 2013. godine na istom fakultetu. Priredio je deset samostalnih i učestvovao na preko sedamdeset grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Član je ULUS-a.

Radovi Gorana Mitića biće predstavljeni u okviru izložbe "Unutarnji zapisi" koju organizuju Galerija ŠTAB i
umetnička inicijativa KvArt BW, čime Belgrade Waterfront još jednom potvrđuje status destinacije koja beogradskoj publici donosi autentične kulturne manifestacije.

Izložba će biti otvorena do 21. januara 2023. godine, a radno vreme galerije KvArt BEje svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz je slobodan.

Podeli vest