full HD-01 (2).jpg
Promo

Promo

Umetnički program

BESPLATNA IZLOŽBA VELIKIH FORMATA STREET ART UMETNIKA! „I’m starting to feel okay“ u Galeriji KvArt BW

22.02.2023.

BESPLATNA IZLOŽBA VELIKIH FORMATA STREET ART UMETNIKA! „I’m starting to feel okay“ u Galeriji KvArt BW
Veličina Slova

Poznati graffiti i street art umetnik Vojislav Pavlović predstaviće radove nastale upotrebom akrila i spreja koji su iskaz umetnikovog sagledavanja i preispitivanja realnosti. Izložba „I’m starting to feel okay“ umetnika Vojislava Pavlovića biće otvorena u četvrtak, 23. februara u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Gde se održava

KvArt BW


Kada se održava

23. februar - 6. mart


Ovo je jedanaesta izložba velikih formata Vojislava Pavlovića. Upotrebom akrila i spreja umetnik stvara slike sastavljene od različitih elemenata u kolažnoj formi koje su iskaz umetnikovog sagledavanja i preispitivanja realnosti.

Vojislav Pavlović je rođen u Beogradu 1986. godine. Kao grafiti i street art umetnik poznat je i van galerijskih prostora, kako u Beogradu tako i u mnogim evropskim metropolama. Dosad je priredio 13 samostalnih izložbi i učestvovao na devet kolektivnih.

Radovi Vojislava Pavlovića biće predstavljeni u okviru izložbe „I’m starting to feel okay“ koju organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW, čime Belgrade Waterfront nastoji da integriše umetnost sa savremenim načinom života i da publici predstavi najizuzetnija i najsmelija kreativna dostignuća savremene umetničke scene.

Izložba će biti otvorena do 6. marta, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Podeli vest