februar 2024-9.jpg
promo

promo

Umetnički program

JUBILARNA IZLOŽBA DIZAJNA ATSSB ODSEKA BEOGRADSKE POLITEHNIKE: Prezentacija posebnog stil ai dizajna koji neguje ova škola

12.02.2024.

JUBILARNA IZLOŽBA DIZAJNA ATSSB ODSEKA BEOGRADSKE POLITEHNIKE: Prezentacija posebnog stil ai dizajna koji neguje ova škola
Veličina Slova

Jubilarna izložba dizajna 2004/2024. ATSSB odseka „Beogradska politehnika“ otovrena je do 2. marta u Galeriji Doma kulture „Studentski grad“.

Gde se održava

DKSG


Kada se održava

2. mart


Izložba je priređena povodom 20 godina saradnje likovnog programa Doma kulture Studentski grad (DKSG) i odseka za dizajn Beogradske politehnike Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd (ATSSB). Ovom izložbom ukazuje se na značaj i kontinuitet godišnjih izložbi dizajna Odseka Beogradske politehnike ATSSB, profesionalnu prezentaciju i prepoznavanje osobenog jedinstva stila i grafičkog dizajna koji neguje ova škola.

DKSG je svestan velikog značaja godišnjih izložbi dizajna Odseka Beogradske politehnike kao mogućnosti da se u nastavni proces škole uključi iskustvo izlagačke aktivnosti za studente. Studenti imaju priliku se upoznaju sa organizacijom postavke izložbe i javne prezentacije svoga rada. Za mnoge je to prvo profesionalno predstavljanje i sagledavanje rada u novoj dimenziji pred javnošću i medijima što doprinosi promociji kreativne dimenzije dizajna kako kroz akreditovane programe odseka za dizajn Beogradske politehnike tako i šire. 

Jubilarna izložba će takođe biti predstavljena i u virtuelnoj galeriji u okviru sajta h https://atssb.edu.rs/.

Izložba će biti otvorena do 2. marta, svakog dana osim nedelje, od 17 do 21 čas.

Podeli vest