Godišnja izložba.jpg
promo

promo

Umetnički program

ŠIROK SPEKTAR TEHNIKA I INSPIRACIJE KRASIĆE MNOGE DOMOVE: Izložba slika polaznika Studija crtanja i slikanja Univerziteta za treće doba

11.03.2024.

ŠIROK SPEKTAR TEHNIKA I INSPIRACIJE KRASIĆE MNOGE DOMOVE: Izložba slika polaznika Studija crtanja i slikanja Univerziteta za treće doba
Veličina Slova

Godišnja izložba slika polaznika Studija crtanja i slikanja Univerziteta za treće doba Kulturnog centra „Čukarica“, biće otvorena u sredu, 13. marta sa početkom u 19 časova.

Kada se održava

27. mart


Na ovoj tradicionalnoj izložbi, 23 umetnika amatera prikazaće veše od 40 svojih radova, nastalih u protekloj godini korišćenjem različitih likovnih tehnika: olovka, akvarel, pastel, akrilik, ulje na platnu... Inspirisani prirodom i svime što nas okružuje, umetnici amateri su i ovoga puta svoje lične doživljaje pretočili u slike koje će krasite mnoge domove.

KC „Čukarica“ na ovaj način pruža mogućnost polaznicima i članovima Studija da kritički sagledaju svoj rad i predstave se  široj publici. Izložba će biti otvorena do 27. marta 2024. godine. Studio crtanja i slikanja za treće doba više od dvadeset godina uspešno radi i postoji u ovoj ustanovi kulture. Pokrenut je 2002. godine u okviru Univerziteta za treće doba, koji je osnovan 1989. godine od strane Instituta za pedagogiju i andragogiju, Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beograda, Redakcije obrazovnog programa TV Beograd i NU „Braće Stamenković“. Ulaz je slobodan.

Podeli vest